Wasstraat

Als u trots en zuinig bent op uw auto zorgt u er vast en zeker voor dat u hem ook goed onderhoudt. Hij gaat naar onze garage voor het periodieke onderhoud en u houdt samen met ons in de gaten dat de APK op tijd uitgevoerd wordt. Maar het zelf goed onderhouden van uw auto is ook belangrijk. Geef uw voertuig daarom regelmatig een wasbeurt. Dat kan thuis, maar veel mensen vinden een wasstraat of wasbox een nog betere optie. Kom daarom met uw auto naar Autobedrijf Fijneman om de auto van een zeer complete wasbeurt te voorzien.

Carwash via een wasstraat
In de wasstraat reinigen we uw auto automatisch. U selecteert vooraf welk wasprogramma uw voorkeur heeft, rijdt vervolgens de auto naar het beginpunt van de wasstraat en daarna doet de machine alles verder vanzelf. De wasstraat past zich tijdens het reinigen aan de contouren aan van uw auto. Zo behalen we de beste wasresultaten.

Complete wasboxen
Wilt u liever zelf meer controle kunnen uitoefen bij het wassen van de auto? Gebruik dan een van onze rijk geoutilleerde wasboxen. U neemt dan zelf de hogedruklans, de wasborstels en andere washulpmiddelen ter hand. U reinigt dan precies die onderdelen die voor u van belang zijn. Het schoonmaakmiddel en het water komen probleemloos uit de apparaten. Het enige dat u hoeft te doen is op de goede knoppen te drukken.

Ook uw auto een keer extra grondig wassen? Breng dan een bezoek aan onze carwash zodat uw auto weer aan alle kanten blinkt.